Pusztító tornádóra figyelmeztet egy időutazó: sok ember halálát okozza majd

időutazó jóslat tornádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki kíváncsian várja, mit hoz a jövő év, és sokan az ismert jövendőmondóktól, csillagászoktól és látnokoktól várják a válaszokat a kérdéseikre. Nostradamus és Baba Vanga mellett megjelentek az úgynevezett időutazók, akik különféle rémségekkel riogatják az embereket.

A TikTokon lett roppant népszerű az időutazó-jelenség, mely lényegében abból áll, hogy névtelen felhasználók magukat időutazóknak kiadva megjósolják a jövőt. Többen is "tevékenykednek" ezen a platformon, és időről időre válogatott katasztrófákkal rémisztgetik a gyanútlan embereket. Az egyikük most azzal állt elő, hogy hatalmas tornádó pusztít majd az Egyesült Államokban.

Az állítólag 2236-ból érkezett időutazó szerint 2023 júniusában a valaha volt legnagyobb tornádó csap le Észak-Amerika déli részére, sokak halálát okozva. Az illető emellett azt jósolja, hogy jövőre kihalnak a Maui delfinek, a Disney pedig felvárásolja egyik konkurensét, egy nagy filmstúdiót – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.