Végzetes bújócska: egy Pest megyei hotel vízzel teli ciszternájába fulladt egy 8 éves kislány

halál kislány ciszterna baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcéves kislány holttestét a rendőrök találták meg.

A Pest megyei Bagon található egyik hotel vízzel teli ciszternájába esett egy a gyermek, és megfulladt – tudta meg a Blikk. A lap úgy tudja, a 8 éves kislány a szüleivel az Ukrajnában kitört háború elől menekült Magyarországra.

"Jaj, borzalmas volt, ne is kérdezzen róla. Azóta is erről beszélünk, nem tudjuk egy perce sem elfelejteni. A kislány szülei már nincsenek itt, elvitték őket egy másik szállásra. Belegondolni is borzalmas, milyen lehetett nekik végignézni, amikor a kicsit felhozták a vízaknából. Mi sem tudjuk elfelejteni valószínűleg sohasem. Rettentően sajnáljuk őket, a szívünk szakad meg a gyerekért és értük is.

Imádták a kislányukat, lesték minden gondolatát. Ez egy borzalmas baleset volt, senki nem tehet semmiről

– mondta a lapnak egy asszony. Először a hegy felé indult, ám valamiért meggondolta magát, visszafordult, majd az udvar közepén található ciszternát nézte ki magának. Leemelte a műanyag tetejét, de azt nem sejthette, hogy vízzel van tele.

Forrás: Shutterstock

Amikor a szülei észrevették, hogy a kislány nincs meg, keresni kezdték. Órákkal később a rendőrök már csak a holttestét tudták kiemelni az aknából, a tragédiát valószínűleg kamera is rögzítette. A rendőrség közlése szerint a szörnyű eset idén októberben történt.

A szeptemberben eltűnt Szűcs Tamás topmenedzser holttestét novemberben emelték ki a Dunából: a rejtélyes körülmények között elhunyt férfiről itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.