14 éve egyedül él Hernádi Judit lánya: "A magány borzasztóan nehéz"

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia Hernádi Judit magány Hernádi Judit lánya egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HoneyBeast énekesnője egy ideje már csak a karrierjére fókuszál, nem véletlenül, mert mint mondja, – ellentétben a magánéletében – ezen a területen csak rajta múlik a siker.

Tarján Zsófia nemrég azért állt nyilvánosság elé, mert megelégelte, hogy sokan támadják őt az alakja miatt. Tudja ő is, hogy felszaladt rá pár kiló, de ezért nem is hibáztat senkit, ellenben amikor évekkel ezelőtt vékony volt, senki sem mondta neki, hogy jól néz ki. Most viszont többen is azt hangoztatják, mennyivel vékonyabb volt évekkel ezelőtt...

Az énekesnő egy friss interjúban más nehézségekről is vallott. Zsófi ugyanis őszintén elárulta Lutter Imrének, hogy tizennégy éve egyedül él, de már hozzászokott a magányhoz.

Tarján Zsófia Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

"Vágyom a szerelemre nyilván, szeretném, hogy legyen, meg hogy működjön, de nagyon sok csalódás is volt, ezért kicsit elzártam magamat. Persze, a magány borzasztóan nehéz. Tud könnyebb út lenni, mert szerintem ha az ember magányos, nem kell valakivel egy életet megosztani, mert annak is vannak nehézségei... Én beleszoktam, hogy magányos vagyok" – idézi a Blikk a beszélgetést.

Hernádi Judit lánya olyan párkapcsolatra vágyik, melyben kölcsönös a szeretet és a szerelem, és amelyre építeni tud.

"Így inkább azt választottam, hogy mindent megteszek azért, hogy a szakmán belül sikeres legyek, mert az csak rajtam múlik, a párkapcsolat pedig nem csak rajtam. De az, hogy egy olyan embert találjak, akivel tényleg jól tudunk lenni, már rajtam múlik" – mondta Zsófi a Sorok között című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.