Halálfélelem a tatabányai paneltűzben: hat gyermeket és hét felnőttet vittek kórházba

Forrás: Shutterstock -
halálfélelem félelem paneltűz tatabányai paneltűz Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban csaptak fel a lángok az egyik tatabányai négyemeletes társasházban. A lakók egy része az épületben rekedt, több kisgyermek is volt közöttük.

Az egyik lakó, egy kétgyermekes édesanya múlt vasárnap 3 óra körül égett szagra lett figyelmes. Kinyitotta a lakás bejárati ajtaját és látta, hogy füstben áll a lépcsőház. Mire felöltöztette a gyerekeket, már nem látott semmit a folyosón, akkora volt a füst. Először az erkélyre menekültek, de ott sem bírták sokáig, végül a lépcsőházon keresztül sikerült kiszabadulniuk.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

– idézte az édesanyát a Blikk, aki az RTL Híradónak mesélt az átélt borzalmakról.

Egy másik lakó is hasonló élményeiről beszélt a hírműsornak. A nő elmondta, hogy törölközővel takarták el az arcukat és az ablakok között futkosva próbáltak levegőhöz jutni, mivel ekkorra már a lépcsőházat elárasztotta a füst.

A Híradó információi szerint hat gyermeket és hét felnőttet szállítottak kórházba. Az egyikük égési sérüléseket szenvedett, mások füstmérgezéssel vagy annak gyanújával szorultak ellátásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.