Autóbalesetet szenvedett Fekete Pákó: itt vannak a részletek

Forrás: RTL -
Fekete Pákó Mosonmagyaróvár baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors írta meg először, hogy Fekete Pákó volt az egyik résztvevője annak a balesetnek, amely Mosonmagyaróvár térségében történt múlt héten. A mulatós azonban most pontosított pár részletet.

A Bors információi szerint a nigériai származású mulatós sztár volt az egyik résztvevője a Mosonmagyaróvár közelében történt autóbalesetnek, melyben két személygépjármű ütközött egymással. A lap nem érte el Pákót, ám az rtl.hu-nak sikerült megszólaltatnia a médiasztárt, aki elárulta, hogy vasárnap történt az eset és ő utazott abban az autóban, amely szabálytalankodott.

Fekete Pákó Forrás: RTL

– mesélte az rtl.hu-nak Fekete Pákó.

"Az eset után az autók utasai saját lábon szálltak ki a törött autókból, és meggyőződtünk arról, hogy egyikünk sincs életveszélyes állapotban, próbáltuk megnyugtatni egymást, miközben a BMW utasai rendőröket, mentőket hívtak, akik gyorsan a helyszínre érkeztek" – írta a sztár, hozzátéve, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.