Nem bánta meg botrányos posztját Czutor Zoli, aki petárdázásra buzdított

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Czutor Zoli kutya szilveszter Czutor Zoltán petárda állatvédők tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még múlt pénteken tette ki Facebook-oldalára azt a petárdázós posztot, melyben beleszállt a kutyás állattartókba Czutor Zoltán. Az ismert énekest felbosszantották azok az emberek, akik a kutyájuk és az állatok védelmében a tűzijáték ellen foglaltak állást.

A posztja hatalmas vihart kavart és nem várt kommentlavinát indított el vele. A bejegyzés alatt jelenleg kétezer-ötszáz hozzászólás található, és sem állatvédő szervezetek, sem pedig ismert emberek nem hagyták szó nélkül Czutor véleményét. Zalatnay Cini például arra kérte az énekest, hogy látogasson el egy menhelyre és nézze meg, hány olyan rémült kutya várja gazdáját, akik a tűzijáték miatt menekültek világgá.

– írta posztjában Czutor.

Czutor Zoltán Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az RTL Fókusz stábja megkereste a zenészt, aki nem változtat a véleményén.

– idézte az énekest a Blikk, aki hozzátette, megszokta már a negatív kommenteket, hiszen nem először nyilvánít véleményt valamilyen ügyben.

"Az, hogy milyen kommentek érkeztek az oldalra, jó látlelete annak, hogy milyen a magyar emberek mentális állapota 2023-ban" – zárta Czutor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.