Égő házból menekítettek ki a tűzoltók egy kiskutyát: a helyszínen újra kellett éleszteni

Románia tűzoltók kiskutya újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy égő házból mentettek ki a tűzoltók egy férfit és annak kiskutyáját Romániában. A férfit füstmérgezéssel szállították kórházba, a négylábút pedig a helyszínen újraélesztették. 

Konstanca városába égő házhoz riasztották a tűzoltókat. Az épületben tartózkodó férfit füstmérgezéssel szállították kórházba, ezután vették észre, hogy egy kölyökkutya is van a házban.

A hálószobában fekvő négylábú ekkor már nem lélegzett, a három tűzoltó szívmasszázzsal és légzőmaszkkal próbálták megmenteni a Rio névre hallgató kiskutya életét.

Égő házból menekítettek ki a tűzoltók egy kiskutyát: a helyszínen újra kellett éleszteni (A kép illusztáció) Forrás: shutterstock

Néhány perc után az állat kinyitotta a szemét, és fokozatosan visszanyerte az erejét.

Rio és a gazdája is jól vannak, a ház azonban majdnem teljesen leégett. Azt egyelőre nem tudják, hogy mi okozta a tüzet - számolt be az RTL.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.