Elon Musk szerint a Twitter nem megy csődbe egyhamar

Forrás: Shutterstock/ In Green -
Twitter Elon Musk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twitter nem megy csődbe egyhamar, nagyjából jó irányba is halad, de azért még sok tennivaló van a közösségi mikroblog körül - mondta el egy podcastban a platform tulajdonosa, Elon Musk. A vállalatvezető szerint sikerült kordában tartani a kiadásokat, így már nem tartanak rohamtempóban a csőd felé.

A podcastot követően Musk azt írta a mikroblogon, hogy a Twitter még nincs biztonságban, és "sok még a tennivaló". Elismerte, hogy mivel még új a platformon, kezdetben sokszor " mellényúlhat", de úgy vélte, idővel egyre kevesebb hibát fog elkövetni.

Forrás: Shutterstock/ In Green

Musk október végén vette meg a Twittert 44 milliárd dollárért. Már novemberben, az alkalmazottaknak írt első e-mailjében bejelentette, hogy drasztikus változtatásokat hajt végre. A platform hamarosan száz vezető hirdetőjének felét elvesztette, ami nagy érvágást jelentett a bevételi oldalon.

Pár héttel a Twitter megvásárlása után a milliárdos figyelmeztetett rá, hogy a Twitter esetleg csődbe mehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.