Feke Pált megviselte a válása utáni időszak

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
házasság válás Gyenesei Leila Feke Pál közös felügyelet gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem számított rá, hogy öt év együttélés után hirtelen véget ér Feke Pál és akkori kedvesének, Gyenesei Leilának a kapcsolata. A párnak ráadásul közös gyermeke is született, ők mégis úgy látták jónak, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

Lassan három éve, hogy kimondták az Operettszínház művészének válását. Feke Pál számára is nehéz időszak volt, ami ezután következett, főleg azért, mert kislánya nem lehet állandóan mellette. A színész-énekesnek és Gyenesei Leilának 2017-ben született meg egyetlen közös gyermeke, Mimi, akit közösen nevelnek a szakítás óta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nagyon megviselt, főleg az, hogy a kislányom nincs velem mindig. Én rengeteget vagyok a kislányommal, erre nagyon büszke vagyok. Szinte felesben él, egy picit többet van az édesanyjánál. Én igyekszem most is olyan édesapa lenni – amiben a Nóri is elképesztő társam –, hogy Miminek, amit csak lehet, megadjunk" – idézte a Blikk a színészt, aki Bóta Gábor műsorában beszélt a magánéletéről is.

– mondta még Feke, akire nemrég rátalált a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.