Ő az Operettszínház sztárjának ritkán látott kedvese: ragyognak a boldogságtól

fotó közös fotó Feke Pál szerelme Operettszínház Mészáros Nóra Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekes-színész három évvel ezelőtt vált el kedvesétől, Gyenesei Leilától. Hiába a szakítás, egyvalami mindig is összeköti majd őket, ez pedig közös kislányuk, Mimi. A válás óta mindkettejükre rátalált a szerelem, sőt mindketten egy-egy tévés személlyel jöttek össze.

Gyenesei Leila az Exatlon Hungary új műsorvezetőjével, Monoki Lehellel, míg Feke Pál a Pesti TV és a Kossuth Rádió munkatársával, Mészáros Nórával alkot egy párt. Kapcsolatukat igyekeznek megóvni és ezért alig találni róluk közös fotót. A szerelmespárt először egy évvel ezelőtt kapták lencsevégre, ám azután sem nagyon álltak nyilvánosság elé.

Fotó: Bielik István - Origo

A napokban viszont egy nagyon meghitt fotó került fel Feke Pál Instagram-oldalára. A képen Pali és Nóra látható, és csak úgy ragyognak a boldogságtól. A mindössze 24 óráig elérhető story alapján a pár jelenleg az Őrségben pihen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.