Fekete Vonat-botrány: megtörte a csendet L. L. Junior

Forrás: L.L. Junior Instagram -
Fekete Vonat L. L. Junior koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feloszlott a múlt hétvégén egy koncert erejéig újra összeálló Fekete Vonat. A zenészek lemondták a következő koncertjüket is, a tagok között kirobbant pénzügyi vita miatt. 

Úgy tudni, a fellépés minimális profitot hozott, Mohamed Fatima és Beat részesedése minimális volt, L.L. Junior pedig a gázsi rá eső részét jótékony célra ajánlotta fel - írja a 24.hu.

Junior - aki hamarosan Dominikára utazik - szerdán Balázsék műsorában mondta el, hogyan élte meg a fellépést. Arról beszélt, hogy húsz éve vártak erre a koncertre, ahol úgy érezték magukat, mint „három kisgyerek, akik beszabadultak a játszótérre".

Forrás: L.L. Junior Instagram

"Nekem ugyanolyan szerződésem volt, mint a többieknek, ugyanolyan részesedést kaptunk a profitból. Az lehet, hogy egy hiba a szervezés részéről, hogy a számok nem lettek folyamatosan mondva, hogy ne hidegzuhanyként érje őket. Meg lehet érteni, hogy azt látjuk, hogy tele van az Aréna, mégis csak minimális profit van, ez sokkoló tud lenni egy kétórás szuperkoncert után. Az előadóművészetnek ezen része abszolút érthető" - nyilatkozta és hozzátette, ő is így gondolta, hogy több nyereség lesz, de elfogadja, hogy így történt.

"A szívünkben örökké lesz, de jelenleg most fel van függesztve a formáció" - summázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.