Fodor Zsóka karácsonykor szenvedett balesetet: magára rántotta a fát

karácsony baleset karácsonyfa Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön töltötte az ünnepeket a Barátok közt egykori sztárja, ám majdnem rosszul végződött a karácsonyi fotózás.

Az ország egykori Magdi anyusa Svédországban élő, magyar származású barátnője hívására utazott ki a skandináv országba, hogy ott tölthesse a karácsonyt, és ott köszönthesse az új évet. A hazautazás előtti napokban azonban majdnem komoly baj történt. Fodor Zsóka ugyanis leesett a kanapéról és magára rántotta a karácsonyfát.

A színésznő megkérte svéd barátnője fiát, hogy készítsen róla egy búcsúfotót, ám amikor ráült a kanapé karfájára, az megbillent alatta, ő pedig hirtelen nem tudott mihez kapni, belekapaszkodott a karácsonyfába, ám esés közben az egészet magára rántotta. Szerencsére nem sérült meg a balesetben, de még napokkal később is szedegette a tűleveleket a hajából – árulta el a Mokkában Fodor Zsóka, akinek az idei esztendő sem indult fényesen, ugyanis betegen kezdte a januárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.