Fodor Zsóka elárulta, kire hagyja vagyonát: "Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait"

Forrás: Facebook/Fodor Zsóka -
öröklődés öröklés vagyon Schmuck Andor végakarat Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka már most tudja, ki örökli majd a vagyonát. A színésznő egészen eddig nem beszélt arról, ki az örököse, most azonban megtörte a csendet.

Fodor Zsóka jó egészségnek örvend, és bár boldog, hogy idén tölti a nyolcvanat, esze ágában sincs addig élni, mint imádott édesanyja. Mint mondja, ennek egyszerű oka van:

Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni"

– kezdte a Borsnak Zsóka, aki hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát.

Az ország Magdi anyusának szívéhez a legközelebb fogadott fia, Schmuck Andor áll. Ahogy fogalmaz, egy láthatatlan fonal köti össze őket, és bár boldog, ha Andor vele akar lenni, nem erőlteti rá magát.

- mesélte Zsóka, aki azt is elárulta, hogy egy közjegyző által hitelesített írásos megállapodásuk van arról, hogy ha egyikük leesik a lábáról, a másik haláláig gondoskodik róla.

Forrás: Facebook/Fodor Zsóka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.