Fodor Zsóka már most tudja, ki örökli majd a vagyonát. A színésznő egészen eddig nem beszélt arról, ki az örököse, most azonban megtörte a csendet.

Fodor Zsóka jó egészségnek örvend, és bár boldog, hogy idén tölti a nyolcvanat, esze ágában sincs addig élni, mint imádott édesanyja. Mint mondja, ennek egyszerű oka van: 

"Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban, és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől estig. Szegénykém azt mondta nekem, hogy: „Erzsikém, te olyan jóban vagy a jóistennel. Kérd meg, hogy vigyen el, mert én nem érdemlem ezt a börtönt." Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni"

– kezdte a Borsnak  Zsóka, aki hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát.

Az ország Magdi anyusának szívéhez a legközelebb fogadott fia, Schmuck Andor áll. Ahogy fogalmaz, egy láthatatlan fonal köti össze őket, és bár boldog, ha Andor vele akar lenni, nem erőlteti rá magát.

Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem, és ami marad utánam, az az övé, ezt írásba is adtuk

- mesélte Zsóka, aki azt is elárulta, hogy egy közjegyző által hitelesített írásos megállapodásuk van arról, hogy ha egyikük leesik a lábáról, a másik haláláig gondoskodik róla.

Forrás: Facebook/Fodor Zsóka