Három héttel a halála után, a napokban emelték ki a betoncsőbe zuhant vietnámi fiú holttestét

Forrás: Shutterstock -
halál zuhanás vietnami baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három héttel a halálos kimenetelű baleset után tudták kiszabadítani a 35 méter hosszú, földbe süllyesztett betoncsőbe esett vietnámi kisfiú testét a helyi hatóságok.

A tízéves Nam Vietnám déli részén, egy hídépítkezésen esett bele a csőbe még december 31-én. A fiú három társával együtt fémhulladékot keresett az építkezésen.

Életéért napokig küzdöttek a mentőcsapatok, de a csövet számos erőfeszítés ellenére sem sikerült kiemelni, és végül egy acélcsövet süllyesztettek köré, hogy hozzáférjenek.

A vietnámi VnExpress újság arról számolt be, hogy a mentők végül pénteken emelték ki a gyerek holttestét, amelyet átadtak a szüleinek.

Két ember oxigénmaszkban, 24 méter mélyre leereszkedve, egy speciális eszközt használva emelte ki a testet. Az ügyben végzett halottkémi vizsgálat megállapította, hogy a gyermek halálát az esés következtében elszenvedett súlyos sérülések okozták. Azt továbbra sem értik, hogyan tudott egy 25 centiméter átmérőjű betoncsőbe belezuhanni.

Forrás: Shutterstock

A gyermek csak az esés utáni tíz percben adott magáról életjelet. A baleset körülményeinek feltárása tovább folytatódik -írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.