Johnny Depp összeomlott a gyásztól: "Rendkívül közel álltak egymáshoz"

Forrás: Getty Images/Srdjan Stevanovic -
Jeff Beck gyász Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeff Beck, minden idők egyik legnagyobb rockgitárosa 79 évesen hunyt el. A hírek szerint Johnny Depp összeomlott a gyásztól.

Beck pályafutása során nyolc Grammy-díjat nyert, és kétszer is beválasztották a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Minden idők egyik legnagyobb rockgitárosa 79 évesen hunyt el, halálát bakteriális agyhártyagyulladás okozta. A legendás gitáros nyáron Johny Depp-pel turnézott, akit teljesen összetört a zenész halála. A hírek szerint a gitáros halálos ágyánál virrasztott néhány másik kollégájukkal együtt.

Johnny Depp összetört a gyásztól Forrás: Getty Images/Srdjan Stevanovic

"Igazán szoros barátság fűzte őket össze, rendkívül közel álltak egymáshoz, és még közelebb kerültek az elmúlt nyáron, amikor együtt turnéztak" - mondja a People magazin forrása. "A betegség nagyon gyorsan jelentkezett, és nagyon gyorsan romlott az állapota az elmúlt néhány hétben" - tette hozzá az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.