Eltemették Lisa Marie Presley-t, Elvis egyetlen gyermekét: itt helyezték örök nyugalomra

Elvis Presley temetés gyász Lisa Marie Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 12-én, 54 évesen elhunyt a legendás énekes, Elvis Presley lánya. A halálát vélhetően szívmegállás okozta, ám azt továbbra sem tudni, miért következett be a tragédia.

Lisa Marie Presley nem sokkal a halála előtt még részt vett a Golden Globe-díjátadón és senki sem gondolta, hogy baj történhet. Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermeke azonban saját otthonában rosszul lett és a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteniük az apja nyomdokaiba lépő énekes-dalszerzőt. Lisa Marie-t kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Halálának okát jelenleg is vizsgálják, ugyanis nem egyértelmű, miért állt meg a szíve.

A temetését január 22-én, vasárnap tartották a Tennessee állambeli Graceland-kastély közelében, a szertartáson pedig részt vett édesanyja, Priscilla, féltestvére Navarone Garcia, valamint saját lánya, Riley Keough, volt férje, Michael Lockwood és Lockwooddal közös lányai – írja az Index.

Lisa Maria Presley-t az apja, néhai fia és többi családtagja mellett helyezték végső nyugalomra a birtokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.