Megkéselte egykori barátját egy férfi: az arcát, a nyakát és a felsőtestét is megszúrta

Forrás: pixabay.com -
férfi késelés vádemelés Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emelt a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség egy férfi ellen, aki késsel okozott életveszélyes sérüléseket egykori barátjának.

A megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy a vádirat szerint a két férfi 2020 óta ugyanabban a társasházban lakott; barátok lettek, de 2022 tavaszán megromlott a kapcsolatuk.

Képünk illusztráció Forrás: pixabay.com

Tavaly, egy augusztusi napon a sértett és barátnője nem tudott bemenni a lakásukba a zárba nyomott pillanatragasztó miatt. A férfi biztos volt benne, hogy egykori barátja, egyben szomszédja tette ezt, ezért dörömbölni és fenyegetőzni kezdett az ajtajánál. A vádlott kilépett a lakásából és pofonvágta a feldühödött férfit, majd lökdösni és ütni kezdték egymást. A sértett a dulakodás közben elesett, és a fejét beverte az egyik lakás ajtajába. A földre került férfit a vádlott egy késsel többször megszúrta az arcát, a nyakát, illetve a felsőtestét.

A főügyészség a jelenleg letartóztatásban lévő férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja. Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.