"Nagyon szélsőséges év volt" - ezt mondta Béres Anett az elmúlt időszakáról

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett 2022 év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életveszélyes teaszeánszon átesett  Béres Anett így értékelte az elmúlt évét.

Idén nyáron megrázó eseménysorozatnak lehettünk tanúi: Béres Anett, a ValóVilág egykori játékosa egy alternatív gyógyító szertartás során szenvedett súlyos sérüléseket, felépülése pedig azóta is tart. Béres Anett is számot vetett az elmúlt évével: elmondta, miért hálás.

Béres Anett hálás, hogy él Forrás: Béres Anett/Instagram

"Amikor ezt az évemet elterveztem, fogalmam nem volt, mennyi mindent tartogat számomra! Nagyon szélsőséges év volt, rengeteg megéléssel, mélységgel, magassággal, fordulattal, veszteséggel, boldogsággal, szomorúsággal, félelemmel, reménnyel! Köszönöm 2022, hogy élek, és megmutattad, milyen értékes emberek vannak mellettem, milyen barátaim, családom van! Elkövettem életem legnagyobb hibáját, amit, amíg élek, bánni fogok, mert azt hittem, majd jobb lesz a lelkem, és majdnem meg kellett halnom ahhoz, hogy értékeljem, amim van, és elengedjem azt, akinek valójában soha nem kellettem! Köszönöm, hogy megismerhettem rengeteg jó embert, akiknek annyi mindent köszönhetek! Megtanítottál türelmesnek, kitartónak és hálásnak lenni!" - értékelte évét Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.