NAV végrehajtási eljárás alatt áll L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga cége

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
NAV Körtvélyessy Kinga végrehajtás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga nincs könnyű helyzetben: válásuk során több mint 300 millió forintról kell megegyezniük. Ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy Juniorék egyik cége NAV-végrehajtás alatt van.

A házaspár kisebb-nagyobb megszakításokkal három évig volt együtt, és két év házasság után döntöttek a különválás mellett. Bár a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban nincs vita köztük - Lili az édesanyjánál marad, de az édesapja bármikor láthatja - a vagyonmegosztás már problémát jelent a felek között.

NAV végrehajtási eljárás alatt áll L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga cége Forrás: L.L. Junior/Instagram

Információk szerint a vagyon legnagyobb részét a törökbálinti ingatlan adja ki, amelyet Junior építtetett, de Kinga százszázalékos tulajdonába került még a házasságuk alatt. A ház értéke 2022 tavaszán 335 millió forint volt. Emellett a rappernek vannak cégei, amelyek a pletykák szerint szintén a feleség nevére kerültek.

Ezek közül az egyik,

a 2017-ben alapított Nexus Entertainment Kft ellen 2018 novembere és 2020 márciusa között, valamint 2022 áprilisa óta (ami jelenleg is hatályos) végrehajtás volt/van érvényben, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendelt el

- írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.