Pont került a balhé végére: Nyilvánosan kért bocsánatot Szabyest G.w.M-től

Tv2 -
balhé Szabyest G.w.M bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és Szabyest között nagy botrány alakult ki. A fiatal zenész először a rapper dalait kritizálta, elmondta, nem tetszik neki az, hogy lekezeli a nőket a szövegeiben. Később pedig felfedezte,  hogy a hazai adatbázisban nincs nyoma az arany- és platinalemezeknek, amikkel G.w.M sokszor dicsekedett. Most azonban úgy tűnik, pontot tettek a kettejük között kialakult vita végére, ugyanis Szabyest nyilvánosan kért bocsánatot G.w.M-től.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) Szabyest felfedezése óta elkezdte frissíteni az adatbázisát, ahol eddig valóban nem voltak láthatóak G.w.M eredményei, de mostanra pótolták a hiányosságot. Ezután Szabyest a közösségi oldalán kért nyilvánosan bocsánatot G.w.M-től.

"Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a MAHASZ adatbázisa miatt történt félrekommunikáció miatt. Január 24 reggelén egy darab G.w.M dal sem jelent meg az adatbázisban (manuálisan keresve sem), majd ezt követően 18 DB platina kislemez és 6 darab arany kislemez jelent meg a MAHASZ által frissítve feltöltve. Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a MAHASZ adatbázisa miatti félrekommunikáció miatt"

– írta Szabyest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.