Egy 17 éves anya és féléves gyermeke is életét vesztette a kaliforniai mészárlásban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Kalifornia lövöldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat ember - köztük egy 17 éves anya és féléves gyermeke - meghalt egy lőfegyveres támadásban hétfőn Kalifornia középső részén - közölték a helyi hatóságok. A gyanú szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékéről Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre - közölte Mike Boudreaux seriff.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock


A hatóságok két halottat találtak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál találtak rá. Az épületben további három áldozatra leltek, köztük egy férfira, aki a rendőrök kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban.

A rendőrség úgy véli, hogy a bűncselekmény egy drogbandához köthető. A helyi seriff hivatala a múlt héten házkutatást tartott a szóban forgó lakóépületben. Boudreux szerint célzott támadás történt.

A Fresnótól 35 kilométerre délkeletre található Goshenben mintegy háromezren élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.