Villanyoszlopnak ütközött egy rendőrök elől menekülő autós a IX. kerületben

Forrás: Shutterstock -
villanyoszlop menekülés rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök elől menekült egy autós a IX. kerületben, parkoló autóknak, majd egy villanyoszlopnak is nekiütközött.

Két parkoló autónak, majd villanyoszlopnak ütközött egy rendőrök elől menekülő autós a IX. kerületben. Az Epreserdő utcában oszlopnak csapódó autóba hajtott a mögötte haladó járőrautó is - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a kőbányai rendőrök délelőtt akarták igazoltatni a személygépkocsi vezetőjét Budapest X. kerületében, a Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. Az autós a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott, a rendőrök fényjelzést és szirénát használva követték. Miután a IX. kerületben villanyoszlopnak hajtott, a férfi megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, korábban eltiltották a járművezetéstől, és rongálás miatt körözték. Mint írták, az autóban ült egy 20 éves nő és 9 hónapos kislánya, de a balesetben senki nem sérült meg. A nő ellen lopás miatt elfogatóparancs volt érvényben. A gyermeket a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba vitték, a férfit és a nőt a X. Kerületi Rendőrkapitányságra állítják elő - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.