Zámbó Jimmy a halála előtt kért kölcsön Delhusa Gjontól: hatalmas összeget kapott a Király

kölcsön Zámbó Jimmy A Király (sorozat) Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta bemutatták A Király című sorozatot, azóta napi szinten beszédtéma Zámbó Jimmy személye és élete, és eddig elfeledettnek hitt titkok is felszínre kerülnek.

Az elmúlt hónapokban a nyilvánosság elé állt Jimmy egykori szeretője, megszólaltak gyermekei, exfelesége, a testvére pedig azzal fenyegetőzik, hogy beperli a sorozat alkotóit, amiért őt magát és nemrég elhunyt édesanyját is rossz fényben tüntették fel. Ezúttal Jimmy egykori pályatársa és jó barátja, Delhusa Gjon kért szót.

Az énekes meglepő dologról rántotta le a leplet. Delhusa arról beszélt az RTL Fókusz című műsorában, hogy Jimmy pár nappal a halála előtt tetemes összeget kért tőle kölcsön, egyfajta előlegként a közös munkából. Delhusának akkoriban magánkiadója volt, és a két férfi új dalokat, lemezeket szeretett volna készíteni. Ez azonban nem valósulhatott meg a végzetes tragédia miatt.

Gjoni szerint Jimmy nem sokkal a halála előtt kérte tőle a kölcsönt, a pénzt pedig magánkiadásokra akarta fordítani. A pénzt a kiadója végül veszteségként könyvelte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.