Ekkor temetik el a villamosmegállóban elgázolt Boglárkát: ezt kéri a család a gyászolóktól

Forrás: Ripost -
halál temetés baleset tragédia Harminckettesek tere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harminckettesek tere villamosmegállójában elgázolt Bogi családja különleges temetést szeretne lányuknak.

Február 19-én hajnalban a VIII. kerületi Harminckettesek tere 1. szám előtt egy kocsi a villamosmegállóba sodródott és elütött egy ott várakozó 23 éves nőt. Boglárka a helyszínen életét vesztette.

Nem mindennapi búcsúztatás: Így temetik el a villamosmegállóban elgázolt Boglárkát, Harminckettesek tere, baleset, gázolás Forrás: Ripost

Boglárka családja most megosztotta a búcsúztatás részleteit közösségi oldalukon. Március 10-én, délután 2 órakor vesznek tőle búcsút Szolnokon, a Szentlélek templomban. A búcsúztatás után Bogit együtt kísérik a gyászolók végső nyughelyére, a Református temetőbe - írja a Ripost.

"Mivel Boglárka kedvenc színe a kék, ezért kérjük a reá emlékezőket, hogy ha tehetik, a ruházatukban ez a szín jelenjen meg. Szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint egy szál virággal, esetleg kis méretű koszorúval búcsúzzanak el Tőle" - kérte a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.