Galambos Lajosnak elege van a kíváncsiskodókból: "Hagyjanak engem békén egy picit nyugodni"

Forrás: -- -
betegség börtönbüntetés Galambos Lajos ingatlan eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű trombitást tavaly év végén ítélte a bíróság jogerősen több év letöltendő börtönbüntetésre közműcsalás miatt. Galambos Lajos azonban idén februárban mégsem vonult be a kecskeméti intézménybe, mivel betegsége miatt halasztást kértek az ügyvédei.

Az elmúlt években leromlott Galambos Lajos, vagy ahogy sokan ismerik, Lagzi Lajcsi egészségi állapota, és ma már a trombitálással is felhagyott az egykoron rengeteget haknizó zenész. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a trombitálás miatt visszafordíthatatlanul "károsodott" a légzőszerve, és tüdőtágulatban szenved, melyet gyógyítani nem, csak kezelni lehet.

A pontos diagnózisról és betegségéről Lajcsi azonban nem akar beszélni, sőt megelégelte, hogy mindenki arra kíváncsi, mi van vele, mit miért tesz és mikor tölti le a büntetését.

– idézte a Blikk Galambos Lajost, aki a Tényeknek nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.