"Hulé Éva nagyon extrém" - Jimmy néhai barátjáról vallott az őt alakító színésznő

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy Csákányi Eszter Hulé Éva A Király (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan egykor élt, vagy ma is élő ember feltűnt a legendás énekesről szóló A Király című sorozatban. Az egyiküket, Hulé Évát Csákányi Eszter alakította, aki most elárult néhány részletet a szerepről és a forgatásról.

Csákányi Eszter formálta meg Zámbó Jimmy életének talán leginkább ellentmondásos figuráját, aki rajongóból lett a sztár közeli barátja, támasza. Hulé azután vált országosan ismertté, hogy bekövetkezett Jimmy tragédiája, a nő ugyanis ott volt a helyszínen, amikor eldördült a pisztoly.

A színésznő alaposan tanulmányozta a szerepet és Hulé Éva karakterét, amit rendkívül izgalmasnak talált, így igent mondott a felkérésre.

Csákányi Eszter Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A szerepem egy igazi kihívás volt. Hulé Éva nagyon extrém, és tele van titkokkal a mai napig. Olyan szélsőséges figura, hogy iszonyú boldogan vállaltam el. Azt éreztem, hogy ennyire kifordulni magamból, ennyire másnak lenni, mint én, az érdekes lehet. Utánaolvastam, mert érdekelt, hogy milyen figura ő valójában. A rendezők mindig újabb és újabb feladatokat adtak hozzá, nekem pedig nagyon komplikált volt ez a szerep" – idézi a Blikk Csákányi Esztert, aki az RTL.hu-nak adott interjút.

Hulé Éva Forrás: TV2

"Éva különös karakter volt; mint egy árnyék, úgy követte Jimmyt, folyamatosan tapadt rá, és nem sok jóindulat volt benne. Titokban talán szerelmes is volt Jimmybe... (...) Beépítette magát a család életébe, fontos figura lett, mindenféle ügyeket intézett Jimmy számára. Titkári szerepet látott el, amiben ő nagyon élen járt. Mindeközben mérgezte a család életét a csendes megjegyzéseivel" – mesélte korábban a Blikknek Csákányi, amikor az általa játszott Hulé Éváról kérdezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.