"Megyek, ahova menni kell" - így reagált Galambos Lajos arra, hogy melyik börtönbe kell mennie

Life TV -
börtönbüntetés Galambos Lajos börtön Galambos Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk,Galambos Lajos 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie.

Miután a bíróság másodfokon is bűnösnek találta Lajcsit, a zenész azt nyilatkozta, ha be kell vonulna, akkor emelt fővel fog börtönbe menni.

"A helyzethez képest jól vagyok, de tény, hogy kaptam hideget-meleget, forrót meg jegeset az elmúlt években. Persze voltam én már ennél lejjebb is, a legelején például sokkal rosszabbul viseltem, de mára megedződtem, és erősebb vagyok, mint valaha. Sosem adom fel a harcot, és a végsőkig kitartok az igazam mellett. Hét év után sem veszítettem el a hitemet" - magyarázta korábban Lajcsi.

Később a zenész arról nyilatkozott, hogy visszavonul, és a jövőben a fia fogja képviselni, nemrég pedig - a vártnál jóval hamarabb - az is kiderült, hol kell letöltenie a büntetését. Pontosabban Galambos hivatalosan még nem kapta meg a behívóját, információk szerint azonban a kecskeméti börtönbe kell majd bevonulnia.

Megyek, ahova menni kell, ahova beosztanak. Ennek ellenére az ügyvédeimmel érdeklődéssel várjuk az ítélet írásos formáját, ami véleményem és az írástudók véleménye szerint is részben szembe megy az alaptörvénnyel és az ítélkezési gyakorlattal

– nyilatkozta a Borsnak a zenész.

Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.