Pornóteljesítményéért kapott városi kitüntetést az olasz csődör: népharag zúdult rá

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
pornó Rocco Siffredi Ortona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pornóban nyújtott teljesítményéért tüntették ki az olaszországi Ortonában Rocco Antonio Tanót, művésznevén Rocco Siffredi-t. A férfira össztűz zúdult, a város lakói nem tudják megemészteni, hogy az ágyban nyújtott teljesítmény felér bármilyen más, a városért tett tevékenységgel.

A városvezető azzal magyarázta döntését, hogy Rocco több mint 1300 akciódús filmben szerepelt, amivel a városnak is hírnevet szerzett.

A pornókirály és felesége Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Az elismerést Rocco is kommentálta: "Nagyon szép üzenet a fiataloknak: tedd azt, amit mindig is akartál, tedd szenvedéllyel és légy kitartó, szégyenérzet nélkül" - idézi a Bors.

„Értékelendő példa, különösen a gyerekeknek. Nagyszerű munka, Ortona Önkormányzata! Nem volt a városban egy orvos, egy ápolónő, egy tanár vagy egy önkéntes, akit jutalmazni lehetett volna?" - írta egy kommentelő.

Rocco egyébként az ideje nagy részét Budapesten tölti, ám egy éve bejelentette: indul a köztársasági elnöki posztért, ami szintén nem okozott osztatlan sikert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.