Törökországi földrengés: megtalálták a válogatott focista, Christian Atsu holttestét

Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News -
christian atsu halál földrengés törökországi földrengés Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A február 6-i dél-törökországi földrengések mentési munkálatainak 12. napján is hoztak fel túlélőket Törökországban a romok alól, a halálos áldozatok száma csaknem 40 ezer. Köztük van a korábbi válogatott focista, Christian Atsu is, akiről korábban azt hitték, túlélte a katasztrófát.

A legutóbbi jelentések szerint a törökországi földrengésnek csaknem 40 ezer áldozata van. Megtalálták a válogatott focista, Christian Atsu holttestét is, akiről korábban azt hitték, túlélte a katasztrófát és sérülései miatt kórházba szállították. Klubja később visszavonta ezt a közleményt és mostanra kiderült, hogy a sportoló életét vesztette a földrengésben. Erről ügynöke tett közzé tájékoztatást. "Nehéz szívvel kell bejelentenem, hogy ma reggel megtalálták Christian Atsu holttestét" - írta Twitteren Nana Sechere.

Christian Atsu elhunyt a törökországi földrengésben Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.