Válságstábbal is készül az idei Oscar-díjátadóra a filmakadémia

Forrás: giphy.com -
Oscar-díj gála válságstáb filmakadémia Oscar-díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A váratlan események kezelésére felállított "válságstábbal" is készül az idei Oscar-díjátadóra a filmakadémia - közölte csütörtökön Bill Kramer, az amerikai filmakadémia vezetője.

Kramer azt is elmondta, hogy a stáb "számos forgatókönyvet" készített a 95. Oscar-gálára, amelyet helyi idő szerint március 12-én, vasárnap rendeznek meg Los Angelesben. A műsor házigazdája Jimmy Kimmel lesz.

A filmakadémia idén azért döntött egy válságstáb bevetése mellett, mert tavaly készületlenül érte, amikor Will Smith az élő adásban felpofozta Chris Rockot, a gála házigazdáját. Smith azzal magyarázta tettét, hogy a műsorvezető ízléstelen tréfát sütött el a felesége, Jada Pinkett Smith rovására. A pofozkodó színészt tíz évre kitiltották a filmakadémia minden rendezvényéről.

Válságstábbal is készül az idei Oscar-díjátadóra a filmakadémia Forrás: giphy.com

Kramer a Time magazinnak azt is elmondta: bíznak Kimmel gazdag műsorvezetői tapasztalatában: úgy gondolják, képes kezelni a váratlan szituációkat is.

A február elején az Oscar-jelöltek számára rendezett fogadáson Janet Yang, a filmakadémia elnöke elismerte, hogy a testület nem reagált megfelelően a Smith-ügyre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.