kiskorú elleni szexuális erőszak nemi erőszak Somogy megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostohatestvére megrontása miatt vádat emeltek egy férfi ellen - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Azt írták: a 22 éves fiatalember apja élettársi kapcsolatot létesített a 12 év alatti kislány anyjával, így a vádlott hozzájuk költözött.

Az ügyészség szerint a férfi a lánnyal és annak két másik testvérével aludt közös hálószobában, amit arra használt fel, hogy a befolyása alá vonja a sértettet, és szexuális cselekményt végezzen vele.

12 éves mostohatestvérét erőszakolta meg egy 22 éves férfi Somogyban Forrás: Shutterstock

Az esetre a lány egészségügyi vizsgálatával összefüggésben derült fény, a vádlott őrizetbe, majd letartóztatásba került.

Az ügyészség 12. életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt azt indítványozta a bíróságnak, hogy a férfit ítélje fegyházbüntetésre, és tiltsa el a kiskorúak nevelésével összefüggő foglalkozástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.