Országos Mentőszolgálat életmentés Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellkasához kapott, majd összeesett egy 50 év körüli férfi Debrecen egyik forgalmas utcáján tegnap délelőtt.

Debrecen egyik forgalmas utcáján esett össze egy 50 év körüli férfi. A vele sétáló kollégája azonnal hívta a mentőket, miközben egy szabadnapos orvos is a beteg segítségére sietett és rögtön megvizsgálta. A férfi ekkor már nem lélegzett, ezért azonnal megkezdték az újraélesztését.

A Debreceni Mentésirányítás riasztotta a legközelebbi mentőegységeket, illetve a közelben levő OMSZ Ügyeleti Szolgálat kocsiját is, akik perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az ellátást.

Hamarosan egy szabadnapos mentődolgozó is csatlakozott az életmentéshez, aki a hatalmas szirénázást hallva sietett gyalogosan a helyszínre. A mentőcsapat csaknem egy órán keresztül küzdött a férfi életéért a forgalmas utcán, amit sokan reménykedve figyeltek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.