Brutális módon, egy baltával végzett egy idős asszony kutyájával a magyar tűzoltó

kutya balta állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boriszt Püspökszilágyban sokan ismerték, a postás egyenesen imádta, és a faluból kislányok mentek megsétáltatni. Boriszt mindenki szerette, és ő is barátságos volt mindenkivel. Életét egy 81 éves idős asszony mellett élte, aki nagyon szerette és gondoskodott róla.

Egyik nap a néni veje is otthon volt, és hátul a kertben együtt fát hasogattak amikor észrevették, hogy Borisz nincs meg... A veje beült a kocsiba és elindult a kutyát megkeresni. Sokáig keresték, és már úgy voltak vele: lehet, hogy hazament, vagy később előkerül, amikor Borisz levágott farkát meglátták egy ház sarkánál, és ahogy közelebb mentek, a kutya élettelen, vérbe fagyott teste is ott volt....

"Sokáig keresték, és már úgy voltak vele, hogy lehet, hogy hazament vagy később előkerül, amikor Borisz levágott farkát meglátták egy ház sarkánál, és ahogy közelebb mentek, az élettelen, vérbe fagyott teste is ott volt. A feltételezett (mert egyelőre mást nem mondhatunk) gyilkosnak van egy bull típusú kutyája, aki elmondta, hogy a két kutya összeverekedett. Illetve állítása szerint Borisz, a berni pásztor rátámadt a családra..." – írta közösségi oldalán a Szurkolók az Állatokért Alapítvány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.