Itt a nagy bejelentés: ettől a héttől további 70 termék árát csökkenti üzleteiben a SPAR

Forrás: Shutterstock -
Spar árzuhanás Spar Magyarország Kft. árcsökkentés árcsökkenés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban hétről hétre nőtt a boltokban kapható termékek ára, ám nemrég megfordult a trend, és egyre több áruházlánc kezdett bele hatalmas, tartós árcsökkentésbe. A Lidl, az Aldi és a CBA mellett most a SPAR is örömhírrel szolgál a vásárlóinak.

A SPAR vadonatúj akciója az Árzuhanás nevet kapta, ennek keretében eddig már 300 termék árát csökkentették, a március 20-án kezdődő héten pedig közel hetven további árucikk kerül majd kevesebbe az üzletekben. Ez a lista ráadásul hétről hétre bővül, és mindig hétfőnként hozzák nyilvánosságra, mely termékek kerülnek bele a promócióba.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

2023. március 20-a hétfőtől az Árzuhanás Promócióban résztvevő:

  • pékáruk (kenyerek, zsemlék, kiflik, bagettek, paillasse-ok) ára 7-40%,
  • haltermékek ára 18-30% közötti mértékben,
  • egyes húskészítmények (virsli, baconszalonna) ára 5%-kal csökken.

"A vásárlókat a hetente csökkenő árak mellett az egyéb kedvezmények, akciók, hűség-, és kuponajánlatok is segítik abban, hogy minél kevesebbet költsenek, miközben továbbra is minőségi és nagyrészt hazai forrásból származó termékek széles kínálatából válogathatnak" – olvasható a cég honlapján.

Az Árzuhanás Promóció részletei megtalálhatóak ezen a linken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.