Rendőrök élesztették újra a megvert férfit, akit majdnem megfojtott a saját kapucnija

Feneketlen-tó verekedés újraélesztés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hőstettet hajtottak végre a budapesti rendőrök. A járókelők egy verekedés miatt riasztották az egyenruhásokat, akiknek szó szerint az életmentés lett a feladatuk.

Budapest egyik kedvelt pihenőhelye a Feneketlen-tó környéke. Múlt vasárnap délután azonban verekedéstől volt hangos a park, ugyanis két férfi rátámadt egy harmadikra. A sétálók azonnal értesítették a rendőrséget, ám mire a járőrök kiértek, az áldozat nem lélegzett. A 46 éves férfi kapucnija ugyanis beakadt a pad háttámlájába és elszorította a nyakát.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az RTL Híradónak elmondta, hogy a rendőrök a helyszínen újraélesztették a férfit, az egyenruhásokhoz pedig hamarosan csatlakoztak a mentősök is. Miután sikerült újraindítani az áldozat keringését, beszállították az intenzív osztályra. A támadókat elfogták és őrizetbe vették, letartóztatásukról kedden döntenek.

A szemtanúk szerint az áldozat is részeg volt – írja a Blikk a híradó riportja alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.