"Sokkal jobb lett az életminőségem" - Bombera Krisztina nem bánta meg, hogy felhagyott a tévézéssel

Fotó: Marton Szilvia -
tévés munkahely Bombera Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombera Krisztina már egy ideje nem látható a képernyőn, de ő ezt egyáltalán nem bánja: kiegyensúlyozottabb az élete.

Bombera Krisztina korábban úgy döntött, hogy felhagy a tévézéssel, és ezt azóta sem bánta meg. Az egykori műsorvezető élete sokat változott a jó irányba, habár ma is újságíróként és riporterként dolgozik, csak az üzleti szférában.

Bombera Krisztina nem bánta meg, hogy felhagyott a tévézéssel Fotó: Marton Szilvia

"Végre napi nyolc órát alszom! Talán ez a legnagyobb különbség a régi és a jelenlegi rutinom között" - mondta a Best Magazinnak. Elmondta, hogy sokat dolgozik, de sokkal jobb az életmnősége.

"Amióta felhagytam a tévézéssel, sokkal jobb lett az életminőségem, noha a munka és a kihívások terén sok hasonlóságot fedezek fel. Továbbra is újságíróként, riporterként és műsorvezetőként dolgozom, csak már az üzleti szférában. És amit rendkívül élvezek, hogy sokkal hosszabbak az interjúim. Egy-egy konferencián néha órákat foglalkozom egy adott témával, ezzel szemben a tévében maximum hat-nyolc percet kaptam" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.