"Számomra hihetetlen" - mellműtétei után is tudja szoptatni gyerekét Chrissy Teigen

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison -
Chrissy Teigen szoptatás szülés mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer is megműtötték Chrissy Teigen melleit, a modell ennek ellenére tudja szoptatni a gyermekét, ami számára hihetetlen. 

Chrissy Teigen háromgyerekes édesanya, legkisebb gyermekük idén januárban született meg. A modell és zenész férje korábban hatalmas veszteséget szenvedtek: elvesztették egy kisbabájukat, aki halva született. A trauma feldolgozása sokáig tartott és fájdalmas volt, de másik két gyerekük és a kis Esti Maxine érkezése boldogságot hozott az életükbe. Chrissy pedig azt is hatalmas eredménynek tartotta, hogy két mellműtéte után is képes szoptatni. "Meglepett, hogy van egy csepp tejem is. Kétszer nagyobbíttattam meg a melleimet, a mellbimbóimat is leszedték és visszavarrták, és még mindig van tejem" - árulta el a People Magazinnak a modell. "Számomra hihetetlen" - tette hozzá.

Chrissy Teigen és férje, John Legend Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.