"Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik" - párja reméli, hogy ezúttal tényleg szabadon bocsátják Herczeg Zoltánt

Forrás: Herczeg Zoltán -
kábítószer birtoklás házi őrizet ügyészség Herczeg Zoltán bíróság kábítószer terjesztés szabadonbocsátás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt megírtuk, szabadlábra helyezhetik Herczeg Zoltánt, aki ellen a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat nyomozást.

A divatgurut 2022 októberében tartóztatták le, miután a lakásán és az autójában is drogot, többek között kokaint találtak.

Herczeg Zoltánnak az eddig börtönben töltött fél év alatt a szülein kívül szinte senkinek nem engedélyezték a kapcsolattartást, beleértve a párját, Mariannt is, aki csupán két hétel ezelőtt találkozhatott először szerelmével.

Egy hely, ahol merhetsz nagyot álmodni: Herczeg Zoltán ezért imádja Amerikát! utazás Forrás: Herczeg Zoltán

A szabadon bocsátással kapcsolatban a Blikk megkereste Mariannt, aki szűkszavúan fogalmazta meg a gondolatait:

"Nem szeretnék még sok mindent mondani ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy akkor biztos, ha megtörténik... Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz és átölelhetem" - mondta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.