"Megpróbáljuk feldolgozni a történteket" - Csepregi Éva megszólalt egykori szerelmének haláláról

Forrás: Fem3 -
halál gyász Bob Heatlie szerelem apa Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Csepregi Éva egykori szerelme, fiának édesapja. Az énekesnő elmondta, őt és gyerekét is nagyon megviselte az, ami történt.

Elhunyt Csepregi Éva egykori szerelme és fiának édesapja, Bob Heatlie. A fájdalmas veszteségről az énekesnő Facebook-oldalán számolt be először.

"Drága Bobby, április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk. A szeretet, Dávid fiunk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket. Fájó szívvel búcsúzom" - írta az énekesnő, aki a Borsnak is nyilatkozott fájdalmukról.

Csepregi Éva gyászolja egykori szerelmét és fiának édesapját Forrás: Fem3

"Dáviddal nem tudunk mást tenni, fogjuk egymás kezét, és megpróbáljuk feldolgozni a történteket. Bobby halálának hírétől én is nagyon megrendültem. Hatalmas fájdalom ez a fiamnak, hiszen az édesapjával mindig ott voltak egymásnak. Dávidnak nagyon fontos az apukája, igazán szerették egymást. Úgy gondolom, még sok időre lesz szükségünk, hogy túl tudjunk lépni ezen a hatalmas veszteségen" - mondta Csepregi Éva, aki azt is elárulta, fia és annak felesége nemrég meglátogatták a férfit.

"Csaknem két hetet tudott Dávid az apukájával tölteni. Talán ez az idő, és ezek az emlékek könnyebbé teszik a mindennapokat. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy én nem tarthattam velük és nem találkozhattam még egyszer Bobbyval. Nem tudunk mást tenni, csak igyekszünk minél többet beszélgetni róla, a közös emlékeinkről. Dávidnak ez az első megrázó veszteség az életében, és mit tehet ilyenkor egy édesanya, fogja a gyermeke kezét és támogatja a gyászában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.