Nehezen robban be az igazi tavasz: eső követi majd a napsütéses órákat

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eső váltja majd a kellemes tavaszi időt. 

Húsvét hétfő

A többórás napsütés mellett a déli óráktól erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és északkeleten egy-egy zápor is előfordul. Az északi szél megélénkül. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, kellemes tavaszi időt tartogat a húsvét hétfő.

Kedd

Északnyugat felől fokozatos felhősödés várható, és délutántól szórványosan fordul elő eső, zápor. Az északnyugati szél is egyre inkább megerősödik. 15-17 fokos maximumok lesznek.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerda

Eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Estig nem lesz eső. Eleinte még erős lesz az északnyugati szél. 15 és 20 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtök és péntek

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé valószínű mindkét nap eső, zápor. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szelet kísérik erős lökések. 10 és 17 fok között változik a csúcsérték - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.