"Nekem volt barátnőm, aki elvitte a pasijelöltemet" - Tóth Vera a mai napig nem bocsátott meg ezért

Forrás: Instagram, Tóth Vera -
barátság Tóth Vera pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera egy korábbi rossz tapasztalatáról számolt be: barátnője elvette azt a pasit, akit ő kiszemelt magának. 

Tóth Vera Kovács András Péter podcastjában barátnőjével és stylistjával, Kazal Vikivel együtt beszélgettek a női barátságokról. Ők egy közös munka miatt találkoztak 2017-ben, de azóta elmélyült a kapcsolatuk.

Tóth Vera a csalódásáról vallott Forrás: Instagram, Tóth Vera

"A női barátság, ez egy nagyon nehéz dolog" - kezdte Vera, akivel barátnője is egyetértett. "A nők baromi nehezek együtt szerintem, sok az irigység és az ego" - fűzte hozzá Viki. Tóth Vera szerint dolgoznunk kell magunkon ahhoz, hogyha még néha ellenállást is érzünk egy másik nő irányában, akkor tudjuk azt kezelni.

"Nekem volt barátnőm, aki elvitte a pasijelöltemet azért, mert féltékeny volt. Be is látta egyébként a végén. Kérdeztem, hogy: »miért csináltad ezt? Azért, hogy érezd, nem mindig te vagy a középpontban.« Nagyon durva volt és iszonyú trauma, mert gyerekkori barát volt. És ezt a mai napig nem tudom megbocsátani" - árulta el Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.