Törölte a bíróság Mischinger Péter keresetét a Szorcsik Viki elleni rágalmazási perben

Forrás: TV2 -
Mischinger Péter bíróság Szorcsik Viki rágalmazási per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mischinger Péter nem fizette be az ügy elindításához szükséges tízezer forintos illetéket, emiatt a bíróság törölte a keresetet.

A Farm VIP legutóbbi évada volt az, melyben összeismerkedett Szorcsik Viki és Kulcsár Edina exe, Szabó András Csuti, ám még ezt a témát is elhomályosítja a színésznő botránya és kijelentése, melyet most a bíróságon kell igazolnia. Szorcsik Viki ugyanis azt állítja, hogy egykori játékostársa, a korábbi exatlonos, Mischinger Péter agresszívan, káromkodva letámadta őt és nőiességében megsértette.

A férfi tagadja mindezt, sőt az ominózus "támadást" állítólag sem a kamerák, sem a mikrofonok nem rögzítették, és a többi versenyző sem volt szemtanúja az esetnek, így nem tudni, kinek lehet igaza az ügyben. Mischinger Péter végül beváltotta ígéretét, és ügyvédjével elindították a rágalmazási pert Szorcsik Viki ellen.

Törölte a bíróság Mischinger Péter keresetét a Szorcsik Viki elleni rágalmazási perben Forrás: TV2

A keresetet azonban törölte a bíróság, miután Péter nem fizette be a perindításhoz szükséges tízezer forintos illetéket. A Borsnak a férfi azt mondta, hogy ő az ajánlott küldeményt nem kapta meg.

"A helyzet már-már komédiába illő, bár én nem tudok őszintén nevetni rajta. Az történt ugyanis, hogy a bíróság törölte a keresetemet, mivel nem fizettem meg a perindításhoz szükséges tízezer forintos illetéket. Kiderült, hogy erről a kötelezettségemről ajánlott küldeményben tájékoztattak, de hozzám ez a levél nem érkezett meg. Természetesen kértem a postát, hogy vizsgálják ki az ügyet, amire harminc napjuk van, így most várom az eredményt. Eközben a bírósághoz is beadtam egy kérelmet, hogy pótolhassam a befizetést"

- mondta a lapnak Péter, akinek nem áll szándékában elállni a pereskedéstől.

"Ha kell, kezdem elölről az egészet, mert ez az ügy fontos és precedens teremtő lehet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.