"Tudtam, hogy közel a nap, és el fogsz menni" - Jakupcsek Gabriella az édesanyját gyászolja

gyász anya Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella: megható sorokkal emlékezett anyák napja alkalmából.

Szomorú posztot tett közzé Jakupcsek Gabriella anyák napja alkalmából: az édesanyjától búcsúzik.

"Anyák napja... Abból is a legnehezebb. Féltem ettől a naptól, miközben tudtam, hogy hamarosan eljön, és szembesülnöm kell a szomorú ténnyel, hogy nem vagy már nekem. Ma utoljára köszöntelek, pontosabban búcsúzom tőled, Anya. Tudtam, hogy közel a nap, és el fogsz menni, ésszel felfogtam, de a lelkem nem engedelmeskedik még...alig telt el pár hét... Mondják: majd beletörődik a szív is.

Köszönöm a szabadságot, amit kaptam tőled, a biztonságos szeretet, amit adtál. Köszönöm a humorodat, amivel megtanítottad kíváncsian szemlélni a világot. Köszönöm, hogy nem kényeztettél el vagyonnal, de megtanítottál kíváncsinak lenni a világra, vágyódni és küzdeni azért, amit el szeretnék érni újra és újra. Köszönöm, hogy veled lehettem az utolsó nehéz időszakodban, hogy elkísérhettelek az utolsó utadra... Elmentél...

Nem tudlak már megölelni soha többé..., de megőrizlek a történeteinkben, a humoros kifejezéseid pedig mindig meg fognak minket nevettetni, ahányszor csak emlegetni fogjuk, mert ígérem, sokat fogunk emlegetni; így maradsz meg nekünk. Szép volt veled az élet, köszönöm. Búcsúzom, tudom, megérted...de tudod, jönnek a gyerekek hozzám köszönteni, mert ma van anyák napja - abból is a legnehezebb..." - írta Jakupcsek Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.