A halálos esküvői buszbaleset egyik áldozatáról kiderült, hogy nemrég gyógyult fel a rákbetegségéből

Forrás: Shutterstock -
halálos buszbaleset Zachary Bray Ausztrália rákbetegség
A 29 éves Zachary Bray 34 társával ült a buszon, amikor a jármű az erős ködben az oldalára borult és  korlátnak ütközött. A halálos baleset Új-Dél-Walesben, Ausztráliában történt vasárnap késő este.

Kiderült, hogy a tíz ember halálát okozó ausztrál esküvői buszbaleset egyik áldozata nemrégiben győzte le a rákot. A 29 éves Zachary Bray egyike volt azoknak az áldozatoknak, akiket az 1994 óta Ausztrália legtöbb áldozattal járó közúti balesetének nyilvánított tragédia nyomán ismeretlenként azonosítottak.

A közúti balesetnek tíz halálos áldozata van, két ember kritikus állapotban van, 12 másik stabil állapotban fekszik négy különböző kórházban. Az utasok Mitchell Gaffneynak és Madeleine Edsellnek az esküvőjén vettek részt.

A buszt az 58 éves Brett Andrew Button vezette, és kb. 20 perce lehetett úton, amikor a végzetes baleset történt. A sofőrt letartóztatták, de később óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

A tragédia 29 éves áldozatáról, Zacharyról kiderült, hogy 2019-ben harmadik stádiumú végbélbélrákot diagnosztizálták nála, melyre kemoterápiát kapott, megműtötték, és végül sikerült kigyógyulnia a betegségből. Ezek után vesztette életét a vasárnap esti balesetben - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.