"A szervezete még küzd az életben maradásért" - Szvoboda Bence családja közleményt adott ki

ütés cseh motokrosszbajnokság fej Szvoboda Bence
Szvoboda Bence a cseh motokrosszbajnokságon szenvedett súlyos balesetet. Jelenleg még küzd az életben maradásért.

Szvoboda Bence a hétvégén szenvedett súlyos balesetet a cseh motokrosszbajnokságon: elcsúszott, a mögötte haladó versenyző pedig átment rajta. A social médiában futótűzként elterjedt halálhírre reagálva a családja közleményt adott ki Bence állapotáról.

"Bence a fejét ért ütés hatására eszméletét vesztette a pacovi versenypályán. A prágai kórházban életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A mai vizsgálatok során megállapították, hogy az agyi funkciói nem működnek. A szervezete még küzd az életben maradásért, ami jelen pillanatban megjósolhatatlan, hogy meddig fog tartani. Bence még nem tekinthető halottnak.

A szülei ott vannak mellette a kórházban, hogy az utolsó pillanatig segítsék a fiukat.

A követőket, barátok, rajongókat, a média munkatársait megkérjük, hogy addig ne hozzanak semmit nyilvánosságra a social médiában, amíg a csapat hivatalos felületein nem közöljük a híreket!" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.