Öt hónapja keresik az ismert színészt: most emberi maradványokat találtak a kutatási területen

Forrás: Getty Images via AFP/2008 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
közlemény emberi maradvány eltűnés család Julian Sands
Január közepén tűnt el Julian Sands angol színész, aki a Szoba kilátással című filmmel vált ismertté. Keresését azóta sem adták fel, ám a családja már akkor tudta, hogy nincs életben, amikor a férfi autóját hét nappal az eltűnése után megtalálták.

A San Bernardino megyei seriffhivatal azt közölte a sajtóval, hogy túrázók szombaton emberi maradványokat találtak azon a területen, ahol a színészt is keresték. A maradványokat már vizsgálják, valószínűleg jövő hét elején már lesz eredmény.

Julian Sands öt hónapja tűnt el Forrás: Getty Images via AFP/2008 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Julian Sands családja közleményt adott ki pár nappal ezelőtt, amiben azt írják, hogy továbbra is szívükben őrzik a színészt, mint csodálatos apát és férjet. Julian igazi felfedező volt, a természet és a művészetek szerelmese.

Az Egyesült Államokban élő Julian Sands egyedül indult túrázni a kaliforniai San Gabriel-hegységbe, ám a Mount Baldy nevű hegycsúcsnál nyoma veszett. Eltűnését a családja jelentette be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.