Igazi kuriózum jön: a körülmények boríthatják a papírformát a Tippmix Minifoci Magyar Kupában

Forrás: Vaszko Viktor -
Tippmix Minifoci Magyar Kupa állomás Kincsem Lovaspark
A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói, majd a második csepeli állomása után ezúttal Tápiószentmártonban folytatódnak majd a küzdelmek vasárnap. A Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő állomás igazi kuriózum lesz, hiszen ez a Magyar Kupa egyetlen füves pályás megmérettetése, ahova a régió csapatai mellett érkeznek alakulatok Jászberényből, Mezőtúrról, de még Szentesről is.

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói állomása az SZPCDSE-ECECE sikerével ért véget pünkösdhétfőn. A ceglédberceli csapat mellett a másik döntős H-Terasz jutott a július 16-án megrendezésre kerülő nyolccsapatos budapesti nagydöntőben. Múlt héten vasárnap Csepelen bombaerős mezőny jött össze, végül óriási izgalmak után a győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark kvalifikált magát az országos fináléba.

Vasárnap pedig jönnek az újabb izgalmak Tápiószentmártonban.

A település az őskor óta lakott hely, amit a határában 1923-ban feltárt fejedelmi sírból származó pajzsdísz, a szkíta aranyszarvas is tanúsít. Ám nemcsak a település szépsége miatt lesz érdemes ellátogatni Pest vármegyébe, a Nagykátai járásban található nagyközségbe a hétvége utolsó napján.

Csodálatos helyszíne lesz a Tippmix Minifoci Magyar Kupának Tápiószentmárton Forrás: Vaszko Viktor

A Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő torna a Magyar Kupa egyetlen füves pályás megmérettetése.

Többek között Jászberényből, Mezőtúrról, de még Szentesről is érkeznek csapatok.. Természetesen a fővárosból is lesz induló csapat, a Todor Pet Bau újra megméretteti magát, és érkezik a szintén tavalyi Final4-os Airnergy Akadémia csapata is.

Hatalmas izgalmak várhatóak ismét Forrás: Vaszko Viktor

A verseny fordulóinak tervezett időpontjai és helyszínei:

05.29. hétfő: Hajdúszoboszló
A győztes SZPCDSE-ECECE és az ezüstérmes H-Terasz jutott a nagydöntőbe

06.11. vasárnap: Csepel
A győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark jutott a nagydöntőbe

06.18. vasárnap: Tápiószentmárton
Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.01. szombat: Balatonfűzfő
Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.16. vasárnap: Döntő, Budapest
A már ismert részvevők:
- SZPCDSE-ECECE
- H-Terasz
- Szilasi és Barátai
- Lázár Lovaspark

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo. A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.