"Nem volt kedvem emberekkel beszélgetni" - depresszív időszakáról vallott Berki Mazsi

Forrás: Berki Mazsi /Instagram -
vall élet Berki Mazsi Berki Mazsi
Berki Mazsi

Berki Mazsi mostanra már boldog és kiegyensúlyozott, megosztotta, hogyan próbálja felfogni az életet.

"Minden ember annyi terhet kap az életébe, amennyit elbír. Ezt muszáj így felfognom, ha nem így tenném, akkor valószínűleg ma már nem ülnék itt. Voltak depresszív időszakaim, amikor nem volt kedvem kimozdulni a szobából, nem volt kedvem emberekkel beszélgetni. Próbálok arra figyelni, hogy miért vagyok hálás, hogy miért érdemes élnem, és nem azért, hogy miért kell szomorkodnom. A múltunk megtörtént, nem tudunk rajta változtatni. Viszont a jövőnket formálni tudjuk. Nem tudhatjuk, hogy meddig élünk, hogy mi vár ránk. Szerintem ki kell hozni a mindennapunkból a legtöbbet, és csodálatos érzés, hogy van kiért" - árulta el az özvegy a Ripostnak.

Forrás: Berki Mazsi /Instagram

"Megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd minden nap sírnom és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, nem minden nap rágódom valamin, ami a múltban történt, nem teszem fel a miérteket, és nem hibáztatom magamat. Annak ellenére, hogy tudom, mennyi mindent megtettem annak érdekében, és azon kevés emberek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni ezt az embert, akit annyian utáltak" - mondta az özvegy korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.