Christina Aguilera motoros kerekesszék Disneyland
Christina Aguilera Disneylandben ünnepelte lánya, Summer Rain 9. születésnapját kedvesével és néhány barátjukkal. Ami azonban meglepte a rajongókat az az, hogy az énekesnő motoros kerekesszékben ült.

A szülinapos csoportot egy idegenvezető vezette körbe Disneylandben, amíg a csapat nagy része a parkban sétálgatott, addig az énekesnő egy motoros kerekesszékben ült.

Az Aguileráról készült képek nagyon meglepték a rajongókat, senki nem gondolta, hogy komolyabb egészségügyi problémával kell megküzdenie.

Az énekesnő egyik ismerőse szerint azonban szerencsére semmi súlyos, jelenleg egy kisebb térdsérüléssel bajlódik - írja a TMZ.

"Semmi komoly, de azt mondták, hogy próbálja pihentetni, hogy ne legyen rosszabb a helyzet"

- árulta el a bennfentes.

Az énekesnő közösségi oldalán is megemlékezett lánya 9. születésnapjáról.

"Ma elgondolkodom azon, milyen gyorsan eltelt az idő. Ez a 9 év tele volt határtalan szeretettel, szívmelengető ölelésekkel, túl későig való fennmaradással, Disney-kalandokkal, és nemrégiben még azzal az örömmel is, hogy melletted állhattam színpadra. Minden nap hálát adok az univerzumnak, hogy megajándékozott azzal a kiváltsággal, hogy az anyukád lehetek, ez egy olyan szerep, ami a legnagyobb teljesítményem. Mérhetetlen büszkeséggel tölt el, hogy látom, milyen figyelemre méltó fiatal hölggyé fejlődsz. Anya nagyon szeret téged" - írta a megható sorokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.