Meghalt a fiatal New York-i színész - családja, kollégái és a közönsége is gyászolja

Clifton Oliver musical gyászhír broadway Oroszlánkirály
Elhunyt Clifton Oliver, akit a nagyközönség a Wicked és az Oroszlánkirály szereplőjeként ismert a legjobban. A Broadway-színész 47 évesen halt meg, a gyászhírt nővére, Roxy Hall erősítette meg.

A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de testvére annyit elárult, hogy Clifton élete utolsó hat hetében hospice-ellátást kapott - írja a Hollywood Reporter.

"Békés mosollyal az arcán ment el a túlvilágra. Szomorú a szívem, de boldog is vagyok. Hiányozni fog, de végre nyugalomra lelt" - írta a közösségi oldalon többek között Roxy.

"Annyi fényt hozott erre a világra! Annyi fényt hozott az életembe! Emberek életére volt hatással világszerte a tehetségével. (...) Mindannyiunkban ott él..." - tette hozzá.

Clifton Oliver legemlékezetesebb szerepe az Oroszlánkirály Simbája volt. Az Oroszlánkirály musical Instagram-odalán is búcsúzik tőle, azt írják, augusztus 8-án 17 órakor tartanak megemlékezést a tiszteletére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.